Hírek

2016.11.27. 11:26

Holttestet találtak a szőlőhegy egyik pincéjében!

Szombaton reggel fedezték, hogy az egyik pincében egy holttest van. A házban tűz nyomaira bukkantak, de a halál okát még vizsgálják.

Budai Dávid

Egy arra járó fedezte fel, szombat reggel, hogy a kőszegdoroszlói Pogányok szőlőhegy egyik pinceépületében egy holttest van. Egyed László, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, a halál pontos okát egyelőre nem tudni, azt majd az igazságügyi orvosszakértő fogja megállapítani, akinek erre 35 nap áll a rendelkezésére. A helyszínre a kőszegi önkormányzati tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat munkatársai vonultak ki. A szóvivő megerősítette, a tűz nyomai látszódtak, de tűzoltói beavatkozására már nem volt szükség, sem parázs, sem füst nem volt már az épületben. A tűzeset okának tisztázására, közigazgatási eljárás keretében tűzvizsgálat indult.

Úgy tudjuk, az elhunyt, aki egy lerobbant, lommal teli épületben lakott, fűtésre nem csak fát használt, hanem azt tüzelte el, ami éppen akadt, ezért feltételezhetően füstmérgezés volt a halál oka. Biztosat azonban egyelőre nem tudni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!