Hírek

2014.07.29. 20:07

Kiss Péter, a párt korábbi Vas megyei elnöke távozott közülünk

Az MSZP Vas Megyei Szervezetének vezetése és tagjai mélyen megrendülve fogadták a hírt, hogy Kiss Péter, a párt korábbi Vas megyei elnöke távozott közülünk.

Péter a legnehezebb időszakban vállalta, hogy országos feladatai mellett szűkebb hazájának is segítséget nyújt. Keze nyomát őrzi Vas megye számtalan települése Szombathelytől a legkisebb falvakig. A színház építésétől a templomfelújításokig rengeteg fejlesztés az ő közreműködésével valósulhatott meg. Baloldali értékrendet vallott, de soha nem pártállás alapján ítélte meg az embereket. A jó ügyekhez mindenki partnert talált benne.

Tetteit szülővárosában, Celldömölkön díszpolgári címmel jutalmazták. Munkabírása és emberi tisztessége mindannyiunk számára példát mutatott.

Amikor leköszönt Vas megyei tisztségéről, volt alkalmam elmondani, hogy az általa nyújtott segítséget soha nem lesz lehetőségünk neki visszaadni, de arra lesz módunk, hogy mindazok, akik szükséget szenvednek, számíthassanak ránk. Pont úgy, ahogy Tőle tanultuk.

Nyugodj békében Elnök Úr, Miniszter Úr, nyugodj békében, Péter!

 

Dr. Nemény András

MSZP Vas Megyei Szervezete elnök

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!