Hírek

2014.12.18. 16:55

Kitűnő szezont zártak a versenytáncosok

Szombathely - Remekül zárták az idei évet a Príma Dance TSE táncosai. A fiatal sportolók többször is felállhattak a dobogóra.

Varga Nóra

Hivatalosan is véget ért a versenytáncosok számára a 2014-es szezon a hétvégén Békéscsabán megrendezett B-A-S osztályos országos bajnokságokkal. Hagyományosan az év utolsó hónapjaiban mérhetik össze a táncosok tudásukat a különböző osztályok országos bajnokságain.

Krizsán Dominik–Nagy Réka Anna páros második lett Békéscsabán. Fotó: Príma Dance TSE

Az első a sorban az október 26-án az idén Zalaegerszegen megrendezett E osztályos országos bajnokság volt. A szombathelyi táncosok remekül szerepeltek, az Oláh Kristóf–Novák Csenge a Príma Dance TSE párosa junior I osztályban standard táncokban bajnoki címet, míg latin táncokban 5. helyezést ért el. Ezzel a remek eredménnyel jogot szereztek a november 16-án Mohácson megrendezett D osztályos országos bajnokságon való szereplésre. A páros fantasztikus versenyzéssel ebben a magasabb osztályban a junior I korcsoportban standard táncokban 2., latin táncokban 8. helyezést ért el.

A sort a C országos bajnokság követte, amelyet december 6-án Algyőn rendeztek meg. A szombathelyi fiatalok közül a Krizsán Dominik–Nagy Réka Anna páros a Pro-Art TSE és a Príma Dance TSE vegyes párosa junior I osztályban standard táncokban 3., míg latin táncokban 6. helyezést ért el.

A szezon zárásaként hagyományosan Békéscsabán gyűltek össze immár 45. alkalommal az ország táncosai. Az év utolsó versenyén a különböző korosztályok legjobbjai léptek parkettre. Junior I B osztályban a Krizsán Dominik–Nagy Réka Anna páros standard táncokban a dobogó 2. fokára állhatott.

A szombathelyi fiatalok a 2014-es évben Herczeg Attila és Kónya Péter edzők irányításával érték el kitűnő eredményeiket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!