Hírek

2016.05.05. 12:13

Máshol edzenek a körmendi kézisek a szerdai ablaktörés után – Félnek a szülők

Körmend – Nem mennek edzeni a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola tornatermébe a kézilabdások. Nem most, nem a szerdai ablakbetörés után kezdték keresni a tréningek új helyszínét.

Bakos Ágnes

Nem engedték nézni az edzést, ezért, dühében törte be a csarnok egy ablakát egy migráns, akit a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola udvarán felállított sátortáborban szállásoltak el. A rövid hírt az esetről itt olvashatja.

A nevét nem vállaló forrásunk elmondta:

– Elkezdődött az edzés, akkor az ablakon nézegettek be. A teremfelügyelő rendészetis diák odament és szólt, hogy ne nézegessen, aztán összehúzta a függönyt, akkor törték be az ablakot – vázolta a szerdán történteket.

Faragó András edzőt értük utol a körmendi női kézilabda klubtól. Nem akart nyilatkozni az esetről. Arra a kérdésre, hogy hol lesznek ezek után az edzések, azt mondta: keresik a helyszínt a környéken.

– Nem most kezdtünk ezen gondolkodni, mert várható volt ez a helyzet. Nem az, hogy ilyesmi történik, hanem az, hogy a szülők ide nem fogják engedni a gyereküket – mondta el Faragó András.

Egyébként a klub legifjabb kézilabdázói már eddig sem a rendészeti iskolában edzettek, hanem a Rázsó Imre szakközépiskolában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!