Hírek

2016.05.23. 18:35

Megnézték, hol ülésezik a parlament

Kemenesszentmárton - A településről érkezett delegáció a Parlamentbe, Ágh Péter, a település országgyűlési képviselője látta vendégül a népes küldöttséget.

Cseszkó Tamás

Jován Attila, Kemenesszentmárton polgármestere szervezte azt az utazást, amely során a település lakói ellátogathattak a Magyar Országgyűlés épületébe.

- Vas megye országgyűlési képviselőjeként fontosnak tartom, hogy minél több helyi közösséget vezessünk körbe a Parlamentben - mondta el lapunknak Ágh Péter, hozzátéve, hogy ebben az évben is érkeztek már vendégek Sárvártól kezdve Nagysimonyin és Celldömölkön át Kemenesszentmártonig az Országházba. - A választókerületemből több százan jártak már itt, igyekszem a vasi csoportokat személyesen fogadni. Külön öröm számomra, hogy a kemenesszentmártoniakat Szent Márton évében láthattam vendégül. A kevesebb mint kétszáz lelkes település lakói izgatottan készültek a látogatásra, a Parlament mellett a budai Vár is szerepelt a programban.

Fotó: Cseszkó Tamás

- Felemelő érzés volt mindannyiunk számára, hogy részt vehettünk ezen a látogatáson, köszönjük Ágh Péter képviselő úrnak a szervezést, a szívélyes fogadtatást - mondta Jován Attila, a település polgármestere. A látogatók a képviselő által készített egyedi emléklapot is kaptak. - Továbbra is várjuk azokat a csoportokat, amelyek szeretnék személyesen is megtapasztalni, milyen felemelő érzés belépni a Parlament épületébe, a képviselői Facebook-oldalamon lehet jelentkezni, mi pedig örömmel segítünk a szervezésben - invitálta a közösségeket budapesti látogatásra Ágh Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!