Hírek

2017.03.23. 14:59

Szidalmazták, megütötték az egyik városi képviselőt a szentgotthárdi fürdőben – Feljelentést tettek

Szentgotthárd - Zúzódásokat szenvedett Szalainé Kiss Edina, miután a szentgotthárdi fürdő műszaki igazgatója állítása szerint megkergette és nem engedte ki a létesítményből. Pedig csak a felújítást akarta dokumentálni.

Bakos Ágnes

Egy gazdasági bűncselekmény gyanúja is van, lehet az eset hátterében. A karbantartást fotózta volna, amikor elkezdte kergetni a műszaki igazgató - számolt be az érintett, Szalainé Kiss Edina, szentgotthárdi önkormányzati képviselő. A másik ok, amiért elment az önkormányzati tulajdonú fürdőbe, az az, hogy felmerült egy gazdasági bűncselekmény gyanúja.
A sikkasztás gyanúja miatt március 14-én megtették a rendőrségi feljelentést. Aztán március 21-én ismét a rendőrséghez fordult Szalainé, a bántalmazása miatt. Szerinte azonnal el kell bocsátani a fürdő vezetőjét és a műszaki igazgatót. Huszár Gábor polgármester egyelőre nem kívánt hozzáfűzni semmit a történtekhez.Annyit mondott, hogy március 29-én rendes testületi ülés lesz, addigra várhatóan lesz információ a rendőrségtől.
- A belső vizsgálat részben lezárult, részben folyik a fürdőben. Pillanatnyilag úgy néz ki, hogy néhány ezer forintos vásárlásról nem adtak számlát, ennél többet én nem tudok mondani. Meg kell várni mindennek a végét - zárta a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!