Összetartozunk - Szavazzon a legjobb közösségi pillanatra!

2017. március 07., 06:00 szerző: Vas Népe
Megkezdődött az online szimpátiaszavazás az Összetartozunk pályázat múlt héten bemutatott településeire.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Lapcsoportunk történetében az idén először pályázatot hirdettünk a kistelepülési élet értékeinek bemutatására. Vajon miért jó falun élni? Mennyire erősíti az összetartozás tudatát az, hogy valaki egy pár száz lelkes településen talált otthonra?

A Pannon Lapok Társasága felhívására 35 Vas megyei kistelepülés küldött be lakóhelyének legjobb közösségi pillanatát ábrázoló fényképet. A fotókat és a hozzájuk tartozó, rövid, írásos bemutatkozásokat a települések ábécé sorrendjében az alábbi szavazáson, a címekre kattintva olvashatja el, vagy lapozgathat a megjelent cikkek között.

A kiírás értelmében a fődíjat, az 1 millió forintos vásárlási utalványt az a település nyeri meg, amelyiknek a bemutatkozására a legtöbben szavaznak olvasóink közül. A díjat a győztes közösségi tér kialakítására, rendezvényszervezésre használhat fel. Ezen kívül értékes különdíjak is gazdára találnak.

A voksolásra már eddig is lehetőség nyílt, az oldal alján található, eredeti szavazólap beküldésével. Sokan kérdezték, ezért megerősítjük: a papír alapú szavazás még nem zárult le, a március 20-áig beérkező szavazólapokat még figyelembe tudjuk venni.

A következő napokban a szavazólapot még többször megjelentetjük. Ezzel párhuzamosan elindul az online szimpátiaszavazás, voksolni március 26-áig lesz lehetőség. Ezt követően összesítjük a szavazatokat, és március 29-én kiderül, kinek a közösségi pillanata tetszett a legjobban a megye olvasóközönségének.

A fődíj és a különdíjak átadása alkalmából kerekasztal-beszélgetést szervezünk, amelyre valamennyi pályázó település képviselője hivatalos lesz. Ezzel azonban még nem zárul le a program: minden község, amely nyitott volt felhívásunkra, a nevezéssel egy olyan riportlehetőséget is kapott, amelyet az év folyamán igényei szerint használhat fel. Tehát valamennyiükkel találkozunk még!

Összetartozunk - Online szimpátia szavazás

  • A szavazás lezárult.

Vas Népe

2017. március 07., 06:00 szerző: Vas Népe

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...