Hírek

2016.06.19. 18:40

Stieber városa - Vidáman buzdították a magyarokat

Sárvár - Csúszda-avatóval, szurkolói dallal és ingyen fröccsel hangoltak a sárváriak az Izland elleni mérkőzésre.

Cseszkó Tamás

Kondora István, Sárvár polgármestere büszkén sétálgatott a fürdővendégek között, volt oka az örömre, lapunknak el is árulta, hogy miért: - Stieber Zoltánnak köszönhetően városunk a világsajtó figyelmének a középpontjába került - fogalmazott a városvezető, majd hozzátette, büszke arra, hogy egy olyan település polgármestere lehet, amely folyamatosan képes a megújulásra. - Ezt bizonyítja, hogy ismét fejlődött a fürdőnk, hiszen új csúszdát avathattunk - hangzott el.

Ágh Péter, Sárvár országgyűlési képviselője elmondta, az elmúlt napokban a magyar labdarúgó-válogatott olyan sikereket ért el, amelyekre eddig rengetegen mondták azt, hogy lehetetlen. - Nemrég voltunk Sárváron a Csicsergő Óvodában a műfüves pálya átadóján, ott már láthattuk a gyermekek szurkolói műsorát. Megtapasztalhattuk, milyen az, amikor a sárváriak drukkolnak a csapatnak. Labdarúgóink olyan teljesítményt nyújtanak, amelyre egy egész nemzet büszke lehet - hangoztatta a képviselő, aki egy csokor virággal köszöntötte Stieber Zoltán édesanyját, Stieber Józsefné Bea nénit, a helyi óvoda vezetőjét. - Van mit köszönnünk Zoltán elindítóinak, akik mellette álltak, és köszönet Stieber Józsefnének, aki édesanyaként ezt a kiváló fiút adta a nemzetnek - mondta.

Vancsura Miklós, a fürdő igazgatója is szurkolói lázban égett, mint mondta, minden egyes gól után vendégül látják a vendégeket egy-egy fröccsre, majd reményét fejezte ki, hogy minél több találatnak örülhetnek az este folyamán.

A Csicsergő Óvoda óvodásai zenés kísérettel adták elő azt a kedves dalt, amely azóta már bejárta a világhálót. Magyarország az én hazám, Csicsergő az óvodám, Stieber Zoltán büszkeségünk, ide járt ő hajdanán - ezekkel a sorokkal kezdődött a műsor.

Lapunknak nyilatkozott Stieber Józsefné, Zoltán édesanyja. - Zoli a négy fiam közül a harmadik a sorban, nagyon büszke vagyok rá. Felemelő érzés volt látni az osztrákok elleni mérkőzést. Édesanyaként már előre megéreztem, hogy Zoli jól fog szerepelni, amikor pedig helyzetbe került, eszembe jutottak azok a régi emlékek, amikor óvodás korában szintén hasonló gyorsasággal futott a labda után. Az egyik fiammal néztük a mérkőzést egy sárvári étteremben, felemelő volt a hangulat, mindenki gratulált - mondta a büszke édesanya, aki az izlandiak elleni meccs előtt elárulta, úgy érzi, a mostani összecsapáson sem maradunk szégyenben.

A fürdőben sokan szurkoltak, és a többség elégedett volt a végeredménnyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!