Hírek

2014.07.20. 07:08

Szúrt, ütött

Szemtanú jelezte a Sárvári Rendőrkapitányságra 2014. július 19-én 16 óra 10 perc körüli időben, hogy a Széchenyi István utcán egy embert bántalmaztak.

A járőrök a helyszínen megállapították, hogy Sz. Z. Mihály 28 éves sárvári lakos, minden előzmény nélkül többször megütött egy másik férfit. Az ügyben a Sárvári Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Az Országos Mentőszolgálattól érkezett a bejelentés 2014. július 19-én 18 óra 20 perc körüli időben a Szombathelyi Rendőrkapitányságra, amely szerint a Zanati úton egy lábon szúrt férfit láttak el. A helyszíni intézkedéskor kiderült, hogy B. K. Gyula 57 éves hajléktalan, szóváltás után egy késsel mindkét lábán megszúrta vitapartnerét, aki az elsődleges adatok alapján nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A férfit előállították a járőrök a Szombathelyi Rendőrkapitányságra és ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!