Hírek

2014.05.12. 08:53

Már öt mellékúton van érvényben teljes útzár Vas megyében

A heves esőzések nyomán a Répce áradása miatt a hétfői napon 9 óra 30 perctől teljes útzárat vezetettek be a 8637-es jelű Bük-Acsád összekötő úton.

Bükről Csepreg felé a 8638-as jelű mellékúton lehet kerülni - közölte Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy teljes útlezárás van érvényben az alábbi útszakaszokon:

A 7454-es jelű Vasszentmihály-Felsőszölnök összekötő út több, mint 3,4 kilométeres szakaszán teljes útzárat vezetett be társaságunk az ár- és belvíz helyzet miatt.

A 8637-es jelű Bük-Acsád összekötő út 1,8 kilométeres, a 7461-es számú Rátót-Rábagyarmat-Csörötnek összekötő út 2,7 kilométeres, a 7453-as jelű Őriszentpéter-Rönök összekötő út 1,4 kilométeres és a 8708-as számú Körmend-Pinkamindszent út 3,2 kilométeres szakaszán továbbra is érvényben van a hétfői nap folyamán bevezetett teljes pályás korlátozás.

 

Kapcsolód hírek:

Fotók: Áll a víz a kórház utcájában

Van, ahol másodfokú az árvízvédelmi készültség

 


Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!