Hírek

2017.09.01. 19:40

Fontos vépi hírek a közelmúltból

VÉP Lemondott az óvodavezető, pályázatot írnak ki a pozíciójára. Megdőlt, korhadt fák kivágását kéri az önkormányzat.

Tóth Kata

Zárt ülésen fogadta el a képviselő-testület csütörtökön Takács Józsefnének, a Vépi Vadvirág Művészeti Óvoda vezetőjének lemondását. Pozíciójára pályázatot írnak ki.

A képviselők döntöttek az Erdődy utcai telekrész értékesítéséről, a megépített urnafal sírhelyeinek megváltásáról. Támogatták, hogy a védőnői szolgálat megkapja a munkájukat segítő dokumentációs programot.

A Kastély utca veszélyes fái: a múltkori viharban több kidőlt közülük, szerencsére nem a házak felé Fotó: Szendi Péter

Elfogadták a Vasivíz Zrt. fejlesztési tervét azzal a kiegészítéssel, hogy a Béke utcában már több éve megsüllyedt szennyvízcsatorna helyreállítása is kerüljön be a programba. Levélben fordult a polgármester a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-hez a Kassai utca elhanyagolt állapota miatt - erről tájékoztatta a testületet.

Ugyancsak levélben kérte az önkormányzat a szakképző iskola igazgatónőjét a Kastély utca park felőli oldalán a korhadt fák kivágására. A néhány héttel ezelőtti szélvihar óta az ott lakók aggódnak. Az ülés után a képviselők a városi sportegyesület jelenlegi és korábbi elnökével, valamint a vezetőség több tagjával megbeszélést tartottak a sportkör tevékenységéről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!