Horoszkópok

2017.03.30. 16:56

Napi horoszkóp - A Bika nyugtalan napra számíthat

A Szűz tartsa magát távol a fontos döntésektől!

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Most érzi, hogy nem kell szerepet játszania, a partnere elfogadja a hibáival együtt - ez igazán boldoggá teszi! Bár a magánéletében minden rendben, a munkahelyén adódik néhány súrlódás.

Bika (április 21.-május 20.) - Nyugtalan napra számíthat. Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt korábban eltervezte. A szerelem terén kicsit vegyen vissza: a rámenőssége most visszatetszést keltene.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Bár sok akadállyal kell számolnia, mindent ügyesen kézben tart. Sőt, nemcsak a saját fel-adataival boldogul, még másoknak is tud segíteni. Valaki nagyon hálás lesz önnek ezért!

Rák (június 22-július 22.) - Ön nagyon jó munkaerő, nem kell attól félnie, hogy a főnökei elégedetlenek lennének. Mégis, az aggodalmaskodó természetével hajlamos lehet kihívni maga ellen a sorsot. Legyen önbizalma.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - A csillagok azt üzenik önnek mára, hogy hallgasson végre a megérzéseire és ne hagyja, hogy mások befolyásolják. Vigyázzon a pénzére, az értékeire!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Tartsa magát távol a fontos döntésektől! Még a láthatóan kockázatmentes befektetéseknél és vételeknél se fogadja el azonnal az ajánlatot, adjon időt a gondolkodásra!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Az emberek lehet, hogy rosszul becsülik fel az ön képességeit vagy azt értik félre, amit mond. Fontos, hogy nagyon tisztán és egyértelműen közöljön mindent!

Skorpió (október 24.-november 22.) - A Jupiter általános nyugtalanságot hoz a mai napba. A kapcsolatokban hullámzanak az érzelmek, és önt különösen érzékennyé teszik a bolygóállások.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Legyen ma egy kicsit önzetlenebb! Néha le kellene mondania dolgokról mások javára. Ha mindig csak a maga menedzselésével törődik, akkor sok ellenséget szerez magának.

Bak (december 22.- január 20.) - Nem tűnik túlságosan vidámnak a mai nap. Talán ön panaszolja el valakinek a sérelmeit vagy épp ellenkezőleg, valaki más nézi önt lelki szemetesládának.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Bármennyire kimerültnek is érzi magát, ne halassza el a mára tervezett családi, baráti programot. Végül nagyon jól fogja érezni magát, ráadásul jó híreket is kaphat.

Halak (február 21.- március 20.) - Ma egy véget nem érő vitába bonyolódhat a kedvesével. Ha utólag belegondol, láthatja, hogy az események nem indokolták a reakcióját... ne legyen rest bocsánatot kérni!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!