Horoszkópok

2017.03.29. 16:49

Napi horoszkóp - A Kos ma sokat tanulhat, érdekes ismereteket szerezhet

A Mérleg hajlamos lesz a pillanatnyi hangulata alapján ítélkezni.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Ma sokat tanulhat, érdekes ismereteket szerezhet. Remek nap ez a kutatásra, tervezésre, írásra, olvasásra, izgalmas beszélgetésekre és mindenféle szellemi tevékenységre.

Bika (április 21.-május 20.) - A munkahelyén némi önfegyelemre lesz szüksége, nehogy szétaprózza az energiáit, vagy túl gyors legyen. Akkor érheti el a legnagyobb sikert, ha egyedül dolgozhat.

Ikrek (május 21.-június 21.) - A Bika jegyében járó Hold izgalmassá teszi a napját! Most igazán „szerelmes" hangulatban lehet, sokkal nyitottabb a flörtre, mint egyébként. Azért legyen óvatos!

Rák (június 22-július 22.) - Tegyen ma magáért valamit - vegye meg azt, amire régóta vágyik, vagy menjen el fodrászhoz, kozmetikushoz. Ha életmódváltás tervez, azt is érdemes mára időzítenie.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - A bolygók mozgást hoznak az életébe, új tapasztalatokat szerezhet, amelyeknek nagy jelentőségük lesz a karrierje szempontjából, és talán a magánéletét is érintik.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - A Hold a Bika jegyében jár a mai nap, ez kedvez önnek. Nyugodtan felvehet fontos dolgokat a napi tervébe! A legjobb kilátásokkal rendelkezik a sikerre.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Hajlamos lesz a pillanatnyi hangulata alapján ítélkezni, ezért a fontos a döntéseket halassza máskorra! A mai napon inkább a könnyedséggé legyen a főszerep!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Kissé egyhangúnak találhatja az életét, izgalomra vágyik. Ezen a munka sem segít, ma csupa rutinfeladattal találják meg a főnökei. Próbáljon ki valami új hobbit.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Csak ráérősen dolgozzon, nem kell mindent egy napra tenni, figyeljen inkább a minőségre. Annál is inkább, mert délutánra elfárad, mégis be kell fejeznie azt, amit elkezdett.

Bak (december 22.- január 20.) - Kissé hektikus napra számíthat. Ne engedje, hogy bárki is felbosszantsa önt a mai napon. Talán épp az a célja az illetőnek, hogy kizökkentse önt, és ezzel hozza kényes helyzetbe.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - A Hold a Bika jegyében áll, ám a Jupiter még a Mérleg jegyéből mosolyog önre. Ez nyitottá teszi másokkal szemben, ma különösen jól megy a csapatmunka.

Halak (február 21.- március 20.) - A szokott módon kezdődik a napja, de valamilyen hír kizökkenti. Nem lehet eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, de gyökeresen megváltoztat bizonyos dolgokat az életében.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!