Szerelmünk, Bali

2017. január 11., 17:35 szerző: Ölbei Lívia
komment
Ikervár - Szerelmünk, Bali címmel nyílik fotó- és festménytárlat a Batthyány Lajos Művelődési Ház és Könyvtárban január 13-án (péntek) 17 órakor.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Szük Norbert festőművész és Dezséry Dorottya fotóművész közös kiállítását Weining Esthyyprobo Fatandari, az Indonéz Köztársaság nagykövete ajánlja a közönség figyelmébe a vasvári művelődési házban. Köszöntőt mond Marton Ferenc, a vasi közgyűlés alelnöke, Fehér Ferenc, Ikervár polgármestere, valamint Pásti József, a művelődési ház igazgatója, a Magyar Kultúra Lovagja. A megnyitón Szük Norbert „egyperces karikatúrákat” készít, sőt: előadást is tart Baliról - ahova a csalódásai nyomán jutott el.

Bali arcai. Dezséry Dorottya fotókon rögzíti a szépséget Fotó: dorottya.weebly.com

Ahogy a kiállítás ajánlójában állítja: „Az emberek szeretik valamilyen olvasmányélményükhöz kötni az utazásaikat: A Da Vinci-kód miatt Rómába utaznak, az Ízek, imák, szerelmek miatt Balira vágynak. Engem a csalódásaim és a kalandvágyam vitt egzotikus utakra. Nem akartam kapargatni sebeimet, hanem átszellemülésre és megvilágosodásra vágytam.” Az ikervári kiállítás nyilván annak bizonyítéka, hogy a vágyott átszellemülés és megvilágosodás Balinak köszönhetően megtörtént. Aki többet szeretne tudni az indonéz szigetről, látogasson el a tárlatnyitóra. Kalandvágy is kell hozzá: péntek lesz és 13-a. Bár ezek szerint a csalódás könnyen átváltozhat örömforrássá.
Ölbei Lívia

2017. január 11., 17:35 szerző: Ölbei Lívia

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...