Kosárlabda

2014.01.23. 16:55

Török kórházban

Körmend - A szegedi bajnokin Török Rolland megsérült. Nagyobb a baj, mint azt az EGIS Körmendnél gondolták. A kosaras veséje bevérzett, jelenleg is kórházban van.

Németh Zsolt

Vasárnap Szegeden játszott – és nyert – bajnokit az EGIS Körmend NB I-es kosárlabdacsapata. A mérkőzés harmadik negyedében Török Rolland egy szegedi támadásnál szabályosan állt oda védekezni Csorvási Milán elé, akivel ütközött. A játékvezetők megadták a kosarat, Kapitány Gellért pedig technikaival fenyegette meg a földön maradt játékost, hogy ne szimuláljon. Rolland folytatta a játékot és fontos szerepe volt a hosszabbításban kivívott 92-89-es győzelemben.

Török Rolland szombaton biztosan nem játszhat. Fotó: Szendi Péter

A sérülés következménye pontosan még nem ismert. Annyi bizonyos, hogy nagyobb a baj, mint Szegeden gondolni lehetett. A hétfői orvosi vizsgálat kiderítette, hogy a kosaras veséje bevérzett, emiatt a kórházban kellett maradnia kivizsgálásra. Legkorábban a hétvégén engedik haza, így biztosan ki kell hagynia a szombati, Kecskemét elleni hazai találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!