Kosárlabda

2014.09.22. 19:01

Edzésben a női kosarasok

Szombathely – Gőzerővel készül a bajnoki rajtra a Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola amatőr NB I-es női kosárlabdacsapata.

Tóth Gábor

A Horváth Zoltán Emléktorna betétprogramjaként női kosármeccset is rendeztek: a SZoESE-Sportiskola az osztrák élvonalbeli Wienna 87 gárdáját látta vendégül.

Szombathelyi Egyetemi SE-Sportiskola–Wienna 87 65-75 (11-18, 22-22, 13-13, 19-22)

Szombathely, 50 néző, felkészülési női kosárlabda-mérkőzés, vezette: Török Z., Tóth K.

SZoESE: Czinder 7, Handler 13/6, Szabó-Haklits 12/3, Horváth P. 8, Konti 2. Csere: Uszkai 4, Tóth T. 2, Bauer 2, Mészáros 2, Németh K. –. Edző: Kozma Tamás.

– Az elmúlt hetekben játszottunk már edzőmeccset a körmendi fiú U16-os csapattal, a ZTE NB I-es női gárdájával, valamint a SZoESE U17/U19-es együttesével – árulta el Kozma Tamás, a szombathelyiek edzője. – A papírformának megfelelően első két ellenfelünktől nagyon kikaptunk, a harmadik meccsünket pedig simán nyertük. A Bécs elleni találkozó volt az igazi értékmérő, hiszen két hasonló képességű csapat lépett pályára, ráadásul most volt először teljes a keretünk. Igyekeztünk gyorsan, bátran játszani, helyenként nem is kosaraztunk rosszul, de végül az erősebb, rutinosabb csapat nyert. Még sok a tennivalónk az október 7-ei bajnoki rajtig. Én például még keresem a megfelelő embereket a megfelelő posztokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!