Kőszeg

2015.05.01. 12:59

Rettegnek Kőszegen és környékén: lesötétített fekete autóból szólítják le a nőket

Kőszeg - Egy érdekes posztra lettünk figyelmesek a Facebook-on. Egy nő hazáig futott Kőszeg utcáin, mert gyanúsan viselkedő idegenek leszólították egy lesötétített autóból.

A Facebook posztban ez állt: "Az előbb hívott egy hölgy ismerősöm! Fontos infó! Hazáig futott Kőszeg utcáin, mert gyanúsan viselkedő vadidegenek leszólították egy lesötétített fekete autóból, amit egy fehér kísért! Ő már hazaért és bezárkózott, és megkért, hogy írjam ki erre az oldalra: érdemes mindenkinek vigyázni. Látta, hogy leszólítottak egy másik lányt is, aki szintén gyorsan lerázta őket. Azt hallani, Gencsapátiban is volt egy hasonló eset ma! Hogy mi ez, nem tudom, de egy biztos: Vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre! Igen, itt Kőszegen is, ami eddig nem erről volt híres..."

Kíváncsiak voltunk, hogy a rendőrségnek van-e tudomása az esetről, kérdésünkre Takács Zoltán rendőr őrnagy, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője elmondta, hogy az esettel kapcsolatban nem érkezett hozzájuk rendőri intézkedésre okot adó bejelentés.

Címkék#Kőszeg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!