Film és sok zene a művészeti szabadnapokon

2017. július 23., 09:30 szerző: Bakos Ágnes
komment
Szentgotthárd Elkészült az idei, immár harmadik Tájidegen félfesztivál programja és már nyomtatásban is megjelent a programfüzet - tájékoztatott w. Horváth Tibor, a művészeti szabadnapok alcímű program megálmodója és főszervezője.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Augusztus 9-e és 13-a között gyűlnek össze művészek Szentgotthárdon a Tájidegenre, amely egy generációkat és tájakat összefogó összművészeti fesztivál. A performance, a film, a zene és az alternatív színház eszközeit egyesítik a résztvevők. Készül majd például egy helyspecifikus installáció, egy köztéri szobor és sok performatív akció forgatja majd fel a várost.

- Munkácsy-díjas, országos Prima Primissima díjas és más elismert művészek tartanak workshopokat az érdeklődőknek - sorolta w. Horváth Tibor.

w. Horváth Tibor büszkén mutatta az idei programfüzetet Fotó: Takáts Fruzsina

Itt lesz például Wahorn András festő, grafikus, zenész: beszélgetni. Jön Igor és Ivan Buharov kísérleti filmrendező páros; Szurcsik József Munkácsy-díjas festőművész, grafikus; Szirtes János és Molnár Ágnes Éva, Tóth Kinga, Ulrich Gábor, Kopasz Tamás és Erdély Jakab - és ezzel még nincs vége a sornak.

Lesz fotó, festészeti és animációs workshop - de gyakorlatilag minden alkotás összemosódhat. Például az animációs gyakorlaton készülő műveket koncert háttérvetítésére használják majd. Beszédes a programfüzet: a változatos és tartalmas művészeti szabadnapok első programja az érkezés - az utolsó a boldogság érzés.

Bakos Ágnes

2017. július 23., 09:30 szerző: Bakos Ágnes

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...