Kultúra

2017.05.16. 16:13

Képről képre címmel mutatta be legújabb fényképeit a Sárvári Fotóklub

Képről képre című tárlatán mutatkozott be legújabb fényképeivel a Sárvári Fotóklub a Nádasdy-vár Folyosó Galériájában.

Pajor András

Az idén 65 éves egykori városi fotószakkör nyomdokain 2013 áprilisában alakult Sárvári Fotóklub Egyesület tagjainak képei láthatóak a május elején nyílt tárlaton.

A 26 alkotó fotói az elmúlt egy év terméséből adnak válogatást.Kondor János, a művelődési központ igazgatója a megnyitón örömét fejezte ki, hogy az intézmény egyre többször biztosíthat helyet a klub alkotóinak bemutatkozásaihoz. Köszöntőbeszédében Kondora István polgármester arról szólt, hogy ez a mostani összejövetel is megmutatja Sárvár civil közösségeinek, jelen esetben a néhány éve újraszerveződött fotóklubnak az erejét.

- Közös elhatározásukat lelkesen és pontosan végrehajtják, majd a munkájukról be is számolnak. Így lesznek a mi emlékeink is ezek a fotók, hiszen ez az a város, ahol működik a klub, és ők azokat a pillanatokat is meglátják, amiket a többiek nem vesznek észre - fogalmazott Kondora István.

A mostani témafüggetlen tárlat anyaga azt bizonyítja, hogy a klub tagjai a legutóbbi Sárváron tartott kiállításukhoz képest önmaguk is fejlődtek - vélekedett Benkő Sándor, a Sárvári Fotóklub Egyesület elnöke. A Képről Képre című kiállítás május végéig látható a Nádasdy-vár Folyosó Galériájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!