Összejöttek, koccintottak

2017. január 01., 17:05 szerző: Bakos Ágnes fotós: Bakos Ágnes
komment
Jánosháza - Tizenhat év után volt ismét újévköszöntő tűzijáték és rengetegen váltottak jegyet a városi mulatságra.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Egy Jánosházán élő vállalkozó döntött úgy, hogy megajándékozza a város lakosságát az újévköszöntő látványossággal - árulta el Kiss András polgármester. Emlékeztetett, hogy legutóbb 2000-ben volt városi szilveszteri tűzijáték, azóta nem rendeztek.

Beleznay István, akit a helyiek „Vese” becenéven ismernek, egyébként is lőtt volna fel tűzijátékot, de a saját ház udvaráról - aztán úgy döntött, hogy inkább felajánlja a városnak, a közösségnek a látványosságot.

A Báziskonyha előtti téren volt a látványosság a 2017-es év első perceiben - de persze városszerte látható volt.

Kiss András polgármester Beleznay Istvánnal az óévbúcsúztatón
Fotó: Bakos Ágnes

Az óévet egyébként városi szilveszteri mulatsággal búcsúztatták sokan a Báziskonyhán. - Százhúsznál meg kellett húznunk a határt, többen nem fértünk volna el - mondta el a bálról Kiss András. Több mint tucatnyi érdeklődőt kellett visszautasítani a szervezőknek, olyan hamar megtelt a program - számolt be büszkén a polgármester.

A „kötelező” óévbúcsúztató finomságoktól, és persze pezsgőktől roskadoztak az asztalok a Báziskonyhán, és igazi talpalávaló szólt - fiatalok és idősek együtt táncolták át magukat az újévbe.

A polgármester felidézte, hogy tavaly volt először hasonló szilveszteri rendezvény, a sikert pedig az idei létszám jól mutatja. Az évváltás alkalmából elmondta, hogy nagyon büszke a város közösségére, és persze reméli, hogy 2017-ben is ez lesz a jellemző Jánosházán.

 

Bakos Ágnes

2017. január 01., 17:05 szerző: Bakos Ágnes fotós: Bakos Ágnes

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...