Őriszentpéter

2016.05.05. 14:35

NAV-osok az Őrségben

Őriszentpéter - Igény, szükség van az adóhatóság jelenlétére a városban, különösen az adóbevallások idején.

Kálmán György

A NAV Vas Megyei Adó- és Vámigazgatósága munkatársai tartottak és tartanak még májusban kihelyezett ügyfélfogadást az őriszentpéteri kormányablakban. Ezzel az őrségi régióban élők számára „helybe hozzák" az ügyintézést. Őr Zoltán, Őriszentpéter polgármestere elmondta: - Szijártó László, a Vas Megyei Közgyűlés Területfejlesztési Bizottsága elnökének kezdeményezésének köszönhetően a március végén tartott magyarszombatfai konferenciát követően bontakozott ki konstruktív együttműködés a NAV, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a térségi szereplők között.

Dr. Fekete Attila Fotó: Szendi Péter

A közvetlen párbeszéd egyik kézzelfogható eredménye, hogy az őriszentpéteri kormányablakban, a május 20-ai adóbevallások előtt ügyfélfogadás tartanak. Május 3-án volt az első, május 10-én és május 17-én, keddenként délelőtt 9 és 11 óra között lesz a másik két kijelölt információs nap. Az adózók személyesen konzultálhatnak, tanácsot kérhetnek és beadhatják az adóbevallásukat. S lehet folytatás: dr. Fekete Attila, a Vas Megyei Adó- és Vámigazgatóság igazgatója szerint rendszeres lehet a kihelyezett őriszentpéteri ügyfélfogadás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!