A kihasznált gardrób - Egy helyen legyenek a mindennap használt darabok!

2017. július 10., 17:55 szerző: Nógrádi Dóra
komment
A jól kihasználható gardróbhoz is szükség van néhány praktikára, hogy minél kisebb alapterületen minél több dolog elférjen. Lássunk néhány hasznos ötletet!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Minden lakásban szükség van ruhatárolásra alkalmas (beépített) szekrényre. Az olyan darabok a legpraktikusabbak, amelyek kis alapterületűek (tehát nem túl mélyek), de egészen a plafonig be vannak polcozva. Az ilyen gardróbokban úgy célszerű elhelyezni a ruhákat, hogy felülre tesszük a használaton kívülieket, szem- illetve kézmagasságba pedig az aktuális garnitúrát. A gyerekek ruhái kerülhetnek legalulra, így a felnőtteknek sem kell annyit hajolgatniuk reggelente.

Minden reggel, indulás előtt ugyanaz a hölgyek menetrendje: kell egy ruha, hozzá passzoló cipő, táska, esetleg ékszerek vagy sál, sapka, kesztyű. Gondoljunk csak bele, mennyi időt spórolhatunk meg, ha minden egy helyen van, és rögtön látjuk magunk előtt az éppen tiszta ruhákat, kedvenc cipőinket és a színben passzoló kiegészítőket. Egy átlagos, kétajtós szekrényben is megvalósítható ez a precizitás, ha a ruháink nagy része vállfán lóg, az ajtókon belül pedig pici akasztókon sorakoznak a láncok, a kendők és a vászontáskák. A legalsó egy-két polcon pedig szép rendben állnak a szezonális cipők.

Nógrádi Dóra

2017. július 10., 17:55 szerző: Nógrádi Dóra

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...