PR-cikk

2022.04.25. 15:29

Bútorok, amik nem hiányozhatnak egy nappaliból

Mindenki álmodozik a tökéletes nappaliról. Ki így, ki úgy képzeli el – pompázó színek és rusztikus stílus, vagy éppen letisztult és sikkes megjelenés. Bármelyik is legyen, vannak bútorok, amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy a nappali tényleg az otthonod középpontja legyen. Egy kis összefoglalóval mindjárt látni fogod, miről ne feledkezz el!

PR-cikk

Forrás: Shutterstock

Kényelmesen leülni

A megfelelő ülőalkalmatosságok teszik a nappalit igazán hívogatóvá és marasztalóvá. Éppen ezért fontos átgondolnod, hogy a méreti adottságok alapján mit szeretnél beilleszteni, és az mekkora legyen. Ha egy kicsi garzonod van, akkor egy kényelmes fotel vagy egy tömzsibb, kihúzható kanapé lesz ideális – ha pedig nagyobb a tér, akkor egy sarokkanapé és akár két önálló fotelt is könnyedén elhelyezhetsz! 

Ha ezek mellé egy álló vagy irányított fényű lámpa kerül, akkor az ideális olvasósarok is kialakítható. 

Szem előtt vagy elrejtve

Egy nappali egyben tárolóhely is. Sokan külön könyvtárt hoznak itt létre, mások ezt keverik különböző emlékpolcokkal. Ezeket az ember szívesen hagyja elől, hogy ő maga gyönyörködjön bennük néhanapján, vagy egy imádott regényt könnyen lekapjon ismét a polcról. Az ilyen nyitott elejű szekrényeken fontos, hogy rendet tarts és rendszeresen átporold, így lesz igazán csinos a vendégek érkezése során is.

Vannak azonban olyan fontos iratok, amiket jobb eltenni a kíváncsi szemek elől. A komódok erre tökéletesek, hiszen a kihúzható fiókok elrejtik az esetleges kupit vagy a kifizetett számlákat. A tanulófüzetek és a személyes dokumentumok szintén könnyen eltehetőek ezekbe a zárható tárolókba. 

Ezeken kívül a kávéasztal vagy a tévéállvány tud olyan bútor lenni, ami igazán emeli a nappali hangulatát. Ha ezeket egységes stílusban vásárolod meg, akkor biztos lehetsz abban, hogy a nappalid nemcsak minden funkciót betölt, de remek összhatásban is lesz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában