Programok

2015.04.24. 17:14

Amiről a kőszegi képek mesélnek - Vas megyénkben jut bőven program a kultúra szerelmeseinek

Vas megye - Hangverseny, előadás, színházi beszélgetés és fotókiállítás várja a héten is a kultúra kedvelőit.

Sebestyénné Benkő Andrea

KONCERT Szombathelyen a Bartók Teremben, hétfőn tartják a Magyar Művészetoktatás napját, mely 11 órakor kiállítás megnyitóval indul és 12 órától koncertek lesznek, ahol az országos versenyeredményeket elért növendékek játszanak.

RENDEZVÉNY Szombathelyen a Nyugat-magyarországi Egyetem, Savaria Egyetemi Központ, dísztermében, kedden 17 órakor Dr. Antonio Sciacovelli dékán, főiskolai tanár, Halál és éghajlat: a kortárs európai detektívregényről tart előadást.

A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, előadó termében (Honvéd tér 2.) szerdán 17 órakor Gyógyító Magyarország, gyógyhelyi intézmények, szolgáltatások címmel, dr. Németh István tart előadást.

A Cafe Freiben szerdán, 17 órakor SzínházSzerda. Beszélgetés a Makrancos Kata avagy a hárpia megzabolázása című előadásról. Vendégek: Alföldi Róbert rendező és Jordán Tamás színházigazgató.

Sárváron, a Nádasdy-vár Művelődési Központ és Könyvtárában szerdán, 17 órakor A Melatonin – az egészséges alvás titka címmel, Oláh László tart előadást.

Répcelakon, a Városi Könyvtárban szerdán, 18 órakor Dr. Bariska István ny. levéltáros, Amiről a kőszegi képek mesélnek című előadására várják az érdeklődőket.

KIÁLLÍTÁS Szombathelyen az Agora – Savaria Filmszínházban Színspiráció címmel fotókiállítás nyílt az iQor fotószakkör anyagából. A tárlat megtekinthető május 22-éig.

Kőszegen a Hotel Irottkő aulájában, a Csók István Művészkör szervezésében "Tavaszi nemzetközi képzőművészeti biennále" Barátság a színek varázsában, címmel kiállítás nyílott. A kiállításon Kőszeg testvérvárosaiból, Németország: Vaihingen an der Enz, Ausztria: Mödling, Szlovákia: Szenc, valamint hazai művészek Sopronból, Győrből, Szombathelyről, Oszkóból és Kőszegről állítanak ki alkotásaikból. A tárlat május 5-éig megtekinthetők. A Biennále kétévente kerül megrendezésre az aktuális városi programok keretén belül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!