Programok

2016.08.28. 08:04

Íme, egy tucat program az utolsó napra!

Ismét merítettünk egyet a programkavalkádból, hogy a legizgalmasabb eseményekről az utolsó napon se maradjon le.

Budai Dávid

Most van az utolsó lehetőség, hogy megnézze a templomnyitó szertartást, ha esetleg még nem tette meg. Isis papnői és papjai negyed tizenegykor nyitják meg a templomot, és délután öt órakor tartják a templomzáró szertartást. A Témaparkban a katonák ma is élik megszokott életüket, esznek, isznak, néha pedig verekednek, háromnegyed kettőkor gladiátor párharcokat nézhet. Ha jól akar mulatni, akkor délután hat órától ki se tegye a lábát a Borok Utcájából, ugyanis jobbnál jobb zenekarok váltják egymást a színpadon.

Miután az ír-skót népzenével lendületbe hoz a MÉZ együttes, máris érkezik a Kiscsillag, majd a Vad Fruttik zárja az estét. Az se téved nagyot, aki a Fő teret választja, délután háromkor japán dobkoncerttel hangolódhatunk a jazzre, majd a Csík zenekar koncertje után megnézhetjük a Karneválzáró ceremóniát. Aki sörrel a kezében érzi jól magát a Karnevál harmadik napján is, az Szatmári Julit hallgathat a Sörtéren este hétkor. A Kalandvárban a Kajárpéci Vízirevű interaktív játéka vidítja fel a nézőket fél egykor és háromkor is, este kilenckor pedig egy nyilvános akasztásnak is tanúi lehetünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!