Púder Nélkül

2015.05.13. 16:27

Krémszínű az araruha

Lejárt a fehér esküvői öltönyök, de a fehér menyasszonyi ruhák ideje is. A legmenőbb öltönyök most kékek, persze a fekete örök. A trendi menyasszonyok a krémszín árnyalataiba öltöznek.

Merklin Tímea

A stylistok azt javasolják, hogy a fazon kiválasztásakor ne elsősorban a divatra figyeljünk, hanem találjuk meg az egyéniségünkhöz, alkatunkhoz illő esküvői ruhát. Nem feltétlenül barátnővel tanácsos menni választani, mert esetleg őt az irigység is fűti (legyünk megértők, mondjuk, hogy „tudattalanul"). Sokkal jobb szülővel, testvérrel menni, akik valóban pozitív kritikával tudják terelgetni a menyasszonyt a ruhaválasztás nehéz óráiban. Ki-ki a saját nőiségét ezzel a ruhával is jól meg tudja mutatni – nemcsak az esküvőn, hanem azokon az örökbecsű fotókon is, amelyek ilyenkor készülnek. Nem biztos, hogy a legújabb trend találkozik az ember személyiségével. Fontosabb, hogy a megjelenés harmonikus legyen, tudjuk viselni a ruhát, és érezzük benne jól magunkat. A képeket az unokák is látni fogják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!