Púder Nélkül

2016.02.13. 08:54

Nem kell mindig jakuzzi! - Valentin-napi közös fürdőzés otthon, meghitten

Nincs mindenkinek lehetősége wellnesshétvégét ajándékozni Valentin-napra, de otthon is átélhetünk hasonló élményt, a fürdőszobában. Felejthetetlenné tehetjük az estét két pohár pezsgővel, amit a fürdőkád szélén szervírozunk, és a habokba merülve fogyasztunk a párunkkal kettesben.

Merklin Tímea

A közös fürdőzés a lelkünket is frissíti, szépíti, felkészít a kedvesünkkel való együttlétre. A vízbe cseppenthetünk vágyfokozó illatokat: ilang-ilangot, szantálfát, rózsát, energetizál a citrom, a narancs, a rozmaring.



Németh László és Holdosi Melitta másfél éve egy pár. Egy közös esti fürdőzés közben koccintanak 
Fotó: Merklin Tímea

- Ha nem kifejezetten fürdő-, hanem illóolajat használunk, keverni kell jojobaolajjal vagy egy csepp tejjel, vagy tengeri sóval, különben kicsípi a bőrt. Kevert formában már egyik sem okoz irritációt - tudjuk meg tanácsadónktól, Kemény Katától. - Ne fürödjünk se tele hassal, se éhgyomorra! Egyik sem tesz jót a testnek, a léleknek. Legjobb, ha egy kellemes, könnyű vacsora után szállunk be a 36-38 Celsius-fokos vízbe, viszont 20-25 percnél ne időzzünk többet. Ennyi idő alatt az aromák hatnak, és a víz is kihűl.

Lehet használni fürdősókat, pezsgőtablettákat, a kád szélére helyezett aromamécsesek pedig érzéki hangulatot teremtenek. Egymás kényeztetéshez fürdőkefét, tengeri szivacsot ajánlunk, a többit pedig az egyéni fantáziára bízzuk. Lepjük meg ma ezzel párunkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!