Reklám

2015.04.14. 10:33

A sárvári Abonyi Tamara nyerte el az ezüstérmet a Shell és a Caffé Perté barista versenyén (x)

A díjazott által minőségi olasz alapanyagból készített kávékat a sárvári shell töltőállomáson kóstolhatják meg az autósok

Különleges barista versenyt és szakmai napot szervezett a Shell és a Caffé Perté a töltőállomáson dolgozó munkatársak számára. A rendezvénnyel a minőségi kávékínálatot és a szakszerű felszolgálást kívánta erősíteni a két vállalat, akik együttműködésének köszönhetőem már több mint száz magyarországi Shell töltőállomáson frissen főzött, eredeti olasz recept alapján készített Caffé Perté termékek érhetők el. A budapesti Larus Rendezvényközpontban több mint hetven, országszerte a Shell töltőállomásokon dolgozó lelkes dolgozó mérhette össze kávékészítési tudományát az egész napos rendezvény során.

Az olasz kávészakértő Giuseppe Misiu által vezetett szakmai zsűri a sárvári Abonyi Tamarának ítélte az ezüstérmet, aki a verseny egyik legfiatalabb résztvevőjeként élete első megmérettetésén állhatott a dobogó második fokára. „Vendéglátós múltam miatt is döntöttem úgy, hogy próbára teszem magam ezen a barista versenyen. Több kollégámmal együtt készültünk a versenyre, akik a szombathelyi Shell töltőállomáson dolgoznak. Sokat gyakoroltuk a verseny kiírása szerint a professzionális kávékészítést, aminek persze a törzsvásárlóink is nagyon örültek. Főleg a szíves mintás kávéhabbal szereztünk nekik apró meglepetéseket” - osztotta meg Abonyi Tamara, aki a Shell sárvári töltőállomásának dolgozója.

„Kiemelten fontos számunkra, hogy vásárlóinkat egy-egy fárasztó út során különleges és minőségi kávéitalokkal várjuk, és ezt hozzáértő kezek szolgálják fel. Ezért szenteltünk egy teljes napot a kávé tudományának, amely során a nemzetközi megmérettetések mintájára szervezett barista verseny mellett számos, a kávé készítésével és felszolgálásával kapcsolatos szakmai programmal és sok-sok meglepetésvendéggel is készültünk a Shell dolgozói számára” – tudtuk Juhász Pétertől, a Shell kiskereskedelmi üzemeltetési igazgatójától.

„Nagyon jó volt látni, hogy milyen lelkesedéssel készültek a Shell dolgozói a versenyre. A tapasztalt zsűrit is meglepte a számos különleges kávé és a résztvevők professzionális hozzáállása. Úgy gondolom, ezzel a rendezvénnyel sokat tettünk azért, hogy a minőségi kávé élvezetét szakértő felszolgálás tegye teljessé a töltőállomásokon” - nyilatkozta Boda Andrea, a Caffé Perté gazdasági igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!