Reklám

2013.05.27. 16:43

Az Impulser terápia segített rajtam (x)

Manapság nagy népszerűségnek örvendenek a komplementer gyógymódok, közülük is az egyik leggyorsabban a pulzáló mágnesterápia terjed, mely nem meglepő, hiszen ahogy a következő sorok is tükrözik, a magnetoterápia egy sor betegség esetén hatékony kiegészítő terápiának bizonyult.

Az Impulser terápia a változó elektromágneses tér regeneráló erejére építő egyedi eljárás, amelynek pozitív élettani hatását már számos szakember és kórház is felismerte. Használja akár prevencióra, egy betegség tüneteinek enyhítésére vagy rehabilitációra az Impulser mágnesterápia előnyeivel az egész család jól jár! A készülék már bizonyított:

„Évek óta nagymértékű ízületi gyulladásom volt, ami rettentő fájdalmakkal járt. Helyváltoztatásra szinte csak a lakásban voltam képes, sokáig állni és egy helyben ülni már nem tudtam. Emiatt szinte csak járókerettel tudtam közlekedni. Sajnos a folyamatos megerőltetés, az állandósult fájdalmak, az erre szedett számtalan gyógyszer megbosszulta önmagát, és magas vérnyomást, szívritmuszavart is diagnosztizáltak nálam. Szerencsémre elkezdtem használni az Impulser terápiát, és már pár hét után észrevehetően jobban voltam. Nem tudtam sokkal többet mozogni, mint azelőtt, de fájdalom nélkül. Aztán ez az állapot még tovább javult. Most, négy hónap után kutya bajom. Orvosommal egyeztetve elhagytam az összes gyógyszert. Fényévekre vagyok attól az állapottól, ami pár hónapja volt és hosszú éveken át, gyógyszereken élve sem javult. Nagyon boldog vagyok.”

„Sajnos szívbetegségben szenvedek, mindemellett érszűkületem is van. Korábban a panaszaim miatt alig tudtam pár métert megtenni. Egy rövid séta alkalmával legalább háromszor-négyszer meg kellett állnom, ötven métert sem tudtam haladni egy szuszra, mert borzasztó légszomj tört rám. Az Impulser terápia segítségével a vérnyomásom szinte azonnal beállt 120-ra. Mégis a legfontosabb eredménynek azt tartom, hogy a felére tudtam csökkenteni az inzulin adagomat. Ez nagyon nagy szó. Teljesen megszűnt a légszomjam, ma már nagyobb távokat is gond nélkül megteszek és a közérzetem is sokat javult. Nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan eredményt hoz.”

„40 évig állómunkát végeztem, ennek sajnos meg is lett az eredménye. Komoly visszérproblémáim lettek, és nem gyógyuló sebeim keletkeztek. Emellett magas vérnyomásban szenvedtem. Éjszakánként gyakran arra riadtam fel, hogy húzta a görcs a lábamat. Borzasztó fájdalmaim voltak. Rettenetes állandó fájdalomban élni. Nem tudtam cipekedni, nem tudtam dolgozni a kertben. Kipróbáltam az Impulser terápiát, nem gondoltam volna, hogy ilyen jó hatást tudok elérni vele. Már nem kell felugrálni éjjelente, hogy görcsölne a lábam, végre kipihenten ébredek reggel. A visszereim visszahúzódtak, járásom is javult egy kicsit és a sebeim is begyógyultak. Sokat sétálok, boltba járok, bevásárolok és cipekedek.”

„Tizennyolc évvel ezelőtt kezdődött. Egyik pillanatról a másikra megszédültem. Azt hittem, a vérnyomásommal van gond. Ettől a naptól kezdve mindennap naponta többször rám jött ez az egyre erősebb szédülés, majd rövid időn belül szinte állandósult. Orvostól orvosig jártam, számtalan vizsgálatot elvégeztek rajtam. Volt olyan orvos, aki gyógyszert írt fel, volt, aki különböző alternatív terápiákkal kezelt, de semmi nem segített rajtam. Tizennyolc éven át kíséret nélkül nem tudtam lemenni az utcára, nem tudtam bevásárolni, nem tudtam elmenni a gyerekért az óvodába, iskolába, nem tudtam takarítani, főzni, háztartást vezetni. Ez egy olyan állapot volt, amit senkinek nem kívánok.  Az interneten kutakodtam az Impulser terápiával kapcsolatban, úgy döntöttem én is kipróbálom. Húsz perc kezelés után érzem az egész testemben, hogy történt vele valami jó. Az első hónapban naponta háromszor használtam az Impulser terápiát, alkalmanként 20 percre. Három és fél hónap elteltével úgy éreztem, hogy most már egyedül is nekivághatok a világnak, elmúlt a szédülés. Elhagytam a lakást tizennyolc év után egyedül. El tudja bárki képzelni ezt az érzést?”

Ha Ön is szívesen megtapasztalná az Impulser terápia jótékony hatását, ne habozzon! Jelentkezzen most>>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!