Rendőrségi

2016.02.07. 19:49

Autóból kiszakadt motornak ütközött egy Skoda az M86-oson Szelesténél (frissítve)

Szombathely irányába haladt egy Opel Corsa vasárnap este az M86-os úton, amikor egy kanyar után az út közepén egy nagy kartondobozt vett észre a sofőr, amit megpróbált kikerülni, de sajnos a manőver közben előbb a bal oldali, majd a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött.

Simon István

Az autó a külső sávban állt meg, a motor teljesen kiszakadt az autóból. Az összetört Opel a külső, a kiszakadt motor pedig a belső sávot foglalta el teljesen. A baleset után egy Skoda Octavia érkezett, aminek a sofőrje már nem tudta elkerülni az ütközést a roncsokkal, és a kiszakadt motornak ütközött.

A kartondobozban gyerekjátékok voltak, és valószínűleg egy autóról eshetett le a nagy szélben. A mentés és a helyszínelés idejére a külső sávot lezárták és ideiglenes sebességkorlátozást vezettek be.

Frissítés: Befejeződött a helyszínelés az M86-os számú autóút balesettel érintett szakaszán, ezért a rendőrök a forgalomkorlátozást 22 óra 15 perckor feloldották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!