Rendőrségi

2016.04.21. 06:06

Az elmúlt 24 órában történt

Jákfán igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsival közlekedő rábapatyi lakost 2016. április 20-án.

Az intézkedés során kiderült, hogy a járművön talált rendszámot egy másik személygépkocsira állították ki, valamint a 60 éves férfi a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt ült volán mögé. A sofőrt a rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást, járművezetés az eltiltás hatálya alatt elkövetése miatt pedig szabálysértési eljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

A biztonsági szolgálat munkatársai füleltek le egy helyi férfit az egyik celldömölki üzletben, aki a kabátja alá rejtve kísérelt meg szeszes itallal fizetés nélkül távozni 2016. április 20-án. A férfit a rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!