Rendőrségi

2016.08.11. 08:22

Balesetet okozott, elfutott - két órán belül elfogták

Jobbról akart előzni, összetörte egy kocsi jobb hátsó oldalát, majd segítség nélkül elhagyta a helyszínt. A rendőrök két órán belül elfogták a férfit, akiről kiderült, nem is ülhetett volna volán mögé.

Budai Dávid

Balesetet okozott egy férfi szerda délután 18 óra körül Szombathelyen, az Ernuszt Kelemen utcában, majd segítségnyújtás nélkül elfutott a helyszínről.

Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, a baleset egy jobbra ívelő kanyarban történt. A 36 éves T. K. Krisztián, itt kezdett szabálytalan előzésbe Fiatjával. Az történt, hogy miután a vétkes sofőr jobbról próbált elmenni egy Renault mellett, lesodródott a kavicsos útpadkára, majd onnan visszakormányozva járművét a szabályosan haladó autó jobb hátsó oldalának ütközött és végül a szemközti forgalmi sávban, egy bokorsornak csapódva állt meg. A baleset következtében a Renault utasa könnyebben sérült.

A rendőrök két órán belül elfogták és őrizetbe vették a baleset okozó férfit, akiről az is kiderült, hogy nem is vezethetett volna, így most ezért is felelnie kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!