Rendőrségi

2015.06.20. 06:46

Elfogták a kőszegi fémtolvajokat

A helyi rendőrök igazoltattak két férfit Kőszegen pénteken. Az intézkedéskor megállapították, hogy a 27 éves Zs. Gusztáv és a 38 éves B. Zsolt kőszegi lakosok lemezhulladékot pakoltak fel egy személygépkocsihoz rögzített utánfutóra.

A férfiak a rakomány eredetét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, ezért a rendőrök előállították és kihallgatták őket. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Kőszegi Rendőrkapitányság.

100 ezer forintot loptak a trükkös tolvajok

Egy férfi kérte a rendőrség segítségét Szombathelyen a Szent Márton utca egyik társasházi lakásából pénteken. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a lakásba becsengetett két nő azzal az ürüggyel, hogy szociális munkások, és segíteni jöttek. Az ott lakó asszony beengedte őket, és amíg az egyikük elvonta a figyelmét, addig a másik elkövető a konyhaasztalról eltulajdonított több mint százezer forintot. Az ügyben lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!