Rendőrségi

2015.09.02. 06:56

Garázdaság és lopás Vas megyében

Egy nő kérte a rendőrség segítségét 2015. szeptember 1-jén Szombathelyen az egyik közműszolgáltató társaság ügyfélszolgálati irodájából.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az 53 éves C. CS. Rezső szombathelyi lakos kiabált az irodában, a bútorzatot ököllel ütötte és a dekorációt megrongálta. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A Magyar Államvasutak egyik szombathelyi üzemében szolgálatot teljesítő biztonsági őr kérte a rendőrség segítségét 2015. szeptember 1-jén. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 49 éves E. András szombathelyi lakos engedély nélkül behatolt az üzem területére azzal a céllal, hogy csapágyat tulajdonítson el. A rendőrök a férfit elfogták, előállították, kihallgatták és megállapították, hogy már többször követett el hasonló cselekményt. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Az egyik körmendi áruház biztonsági szolgálatának munkatársa kérte a rendőrség segítségét 2015. szeptember 1-jén. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy nádasdi férfi egy árucikket akart eltulajdonítani úgy, hogy azt megrongálta. A rendőrök a 66 éves férfit elfogták, előállították, kihallgatták és megállapították, hogy már többször követett el hasonló cselekményt. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Körmendi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!