Rendőrségi

2015.05.19. 06:37

Körözés alatt álló személyeket fogtak el Vas megyében

Több, körözés alatt álló személyt fogtak a vasi rendőrök az elmúlt 24 órában.

A Nyíregyházi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki egy berkeszi férfivel szemben, akit Szentgotthárdon igazoltattak a rendőrök. A Szombathelyi Rendőrkapitányság pedig azért rendelte el egy szombathelyi nő elővezetését, mert a vele szemben kiszabott bírságot nem fizette meg. Őt a rendőrök a lakásáról állították elő. A 36 éves férfit és a 19 éves nőt átadták a büntetés-végrehajtási intézet munkatársainak.

A Szombathelyi Járásbíróság zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt körözte azt a 37 éves helyi férfit, akit Szombathelyen fogtak el a rendőrök. H. Jenőt átadták a körözést elrendelő szerv munkatársainak. Szombathely belvárosában került rendőrkézre az a 35 éves helyi férfi is, akivel szemben a Körmendi Járásbíróság kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot. K. Gábort őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!