Rendőrségi

2015.01.22. 07:44

Lopás, garázdaság - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

Egy vépi lakossal szemben intézkedtek a rendőrök az egyik szombathelyi áruházban 2015. január 21-én, mivel a férfi négy rúd szalámival kísérelt meg fizetés nélkül távozni. A férfit előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A bejelentést követő húsz percen belül elfogták a kisunyomi körzeti megbízottak azt a helyi lakost, aki az egyik sorokpolányi intézménynél leállított kerékpáron lévő világítóberendezést eltulajdonította 2015. január 21-én. A rendőrök már a 15 éves fiatal kerékpárjára felszerelve találták meg az elvitt értéket, amelyet a sértett azonnal felismert. A fiút előállították és kihallgatták. Vele szemben – őrizetbe vétele mellett – tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy helyi lakost állítottak elő a rendőrök az egyik kőszegi vendéglátó egységből 2015. január 21-én, mivel a 30 éves férfi agresszíven viselkedett, megrongálta az épület ajtaját és a mosdóban is tört-zúzott. J. Tamást a rendőrök kihallgatták és vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Kőszegi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!