Rendőrségi

2015.08.18. 06:55

Őrizetbe vétel, előállítás és rongálás Vas megyében

Az elmúlt 24 órában történt Vas megyében.

A helyi rendőrök igazoltattak egy férfit 2015. augusztus 17-én a megyeszékhelyen. Az intézkedéskor megállapították, hogy a 39 éves T. Sándor szombathelyi lakos ellen elfogatóparancsot bocsátott ki a Szombathelyi Járásbíróság, egyedi azonosító jel meghamisítása miatt. A rendőrök a férfit elfogták és őrizetbe vették.

A sárvári rendőrök 2015. augusztus 17-én a Szajki tavak közelében fogták el azt a nőt, aki aznap hajnalban egy hosszúperesztegi családi házra gázolajat locsolt, majd meg akarta gyújtani, de nem sikerült. A rendőrök az 53 éves gyanúsítottat előállították és kihallgatták. Ellene közveszély okozás bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

Egy férfi kérte a rendőrség segítségét 2015. augusztus 17-én, mert Celldömölkön egy autót megrongáltak. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az 51 éves I. Zoltán helyi lakos a szomszéd ház előtt álló autó ablakait betörte, tetejét és ajtajait megütötte, amelynek következtében azok behorpadtak. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és kihallgatták. Ellene rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!