Rendőrségi

2014.08.17. 07:41

Rendőrkézen a tolvajok

Az elmúlt huszonnégy órában történt.

Egy 14 éves helyi fiút állítottak elő a járőrök az egyik szombathelyi üzletből 2014. augusztus 16-án, mivel a fiatal különböző élelmiszerekkel szándékozott fizetés nélkül távozni. Az intézkedés során kiderült, hogy a gyanúsított már korábban is követett el hasonló cselekményeket. A fiút a rendőrök kihallgatták és vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Fél órán belül rendőrkézre került az a 35 éves helyi lakos, aki az egyik szombathelyi üzlet ajtajának betörését követően jutott be az épületbe, és onnan különböző műszaki cikkeket vitt magával 2014. augusztus 17-én. Az adatgyűjtést követően a járőrök Szombathely egyik utcájában fogták el a gyanúsítottat. B. Andrást előállították és kihallgatták. Vele szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!