Rendőrségi

2015.07.05. 06:37

Rendőrségi hírek Vas megyéből

Az elmúlt 24 órában történt.

A helyi rendőrök igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit 2015. július 4-én Szombathelyen. Az intézkedéskor megállapították, hogy a 22 éves Sz. Miklós csepregi lakost a Kőszegi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették. Ellene járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy férfi kérte a rendőrség segítségét 2015. július 4-én Szombathelyről az egyik családi házból, mert bántalmazás történt. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a sértettek egyik ismerőse megverte a házban tartózkodó személyeket, majd elfutott. A rendőrök rövid időn belül elfogták, előállították és kihallgatták a cselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves K. Balázs szombathelyi lakost. Az ügyben súlyos testi sértés bűntett miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

A szombathelyi rendőrök igazoltattak öt, a körmendi rendőrök egy külföldit a megyeszékhelyi illetve a körmendi vasútállomáson. Az intézkedéskor megállapították, hogy a három szír és a két kameruni valamint az egy afgán állampolgár nem tudta igazolni magyarországi tartózkodásának jogszerűségét és Ausztriába akartak tovább utazni. A rendőrök előállították őket és ellenük tiltott határátlépés kísérlete miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság és a Körmendi Rendőrkapitányság.

Egy nő kérte a rendőrség segítségét 2015. július 4-én, mert az egyik vendéglátó helyen egy férfi rongálta a berendezést. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 38 éves V. Krisztián szombathelyi lakos a presszó felszerelését erőszakos módon megrongálta. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és kihallgatták. Ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!