Rendőrségi

2015.11.25. 12:11

Szakmai konferencia a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon

A helyszíni szemlék, a kábítószerrel kapcsolatos nyomozások, valamint a rendkívüli halál miatt indult eljárások felülvizsgálata során szerzett országos tapasztalatokat értékelték a rendezvényen 2015. november 25-én.

Dr. Tiborcz János r. dandártábornok úr, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nyitotta meg a főkapitányság Bűnügyi Osztálya által immár második alkalommal megszervezett szakmai napot, amelynek keretében köszöntötte az egyes tárgykörökben munkájuk kapcsán érintett vezetőket, vonaltartókat. Az eseményen dr. Szokolai Zoltán r. alezredes úr, az ORFK Bűnügyi Főosztálya Bűnügyi Osztályának vezetője; dr. Fülöpné dr. Csákó Ibolya r. alezredes asszony, az ORFK Bűnügyi Főosztálya Bűnügyi Osztályának kábítószerügyi vonaltartója; Horváth Marianna r. alezredes asszony, az ORFK Bűnügyi Főosztálya Bűnügyi Osztályának életvédelmi vonaltartója; valamint Szabó Tamás r. alezredes úr, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Technikai Osztályának vezetője általánosságban véve; illetve konkrét példákon keresztül is ismertette tapasztalatait és az országos gyakorlatot az egyes témakörök vonatkozásában. Majd az előadók a résztvevőkkel közösen megfogalmazták azokat a célkitűzéseket, amelyek a jövőben, a napi feladat-végrehajtás részét képezve hatékonyabb, eredményesebb munkavégzést tesznek lehetővé.

A főkapitányság és a Vas Megyei Főügyészség közötti jó kapcsolatra, valamint az osztrák társszervekkel fenntartott kiváló együttműködésre tekintettel az érintett szervek képviselői meghívott vendégként voltak jelen a továbbképzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!