Rendőrségi

2015.04.21. 05:48

Vascsővel ütötte az autót

A Vas megyei rendőrség intézkedései az elmúlt 24 órában.

A szombathelyi rendőrök igazoltattak egy külföldi férfit 2015. április 20-án, aki gyalogosan közlekedett a 89-es számú főúton Torony település térségében. A tadzsikisztáni állampolgárságú férfi nem tudta igazolni magyarországi jogszerű tartózkodását és át akart utazni Ausztriába. A rendőrök előállították és ellene tiltott határátlépés kísérlete miatt szabálysértési eljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Egy férfi kérte a rendőrség segítségét 2015. április 20-án Csepreg településről, mert valaki megrongálta az autóját. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 60 éves B. József helyi lakos kézjelzéssel megállásra kérte a gépjárművét vezető férfit. Amikor a sértett a járművével lehúzódott az út szélére, akkor a férfi kiabálni kezdett és a kezében lévő vascsővel ráütött az autó tetejére, amely megrongálódott. A rendőrök a férfit elfogták, előállították és ellene garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Kőszegi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!