Sárvár

2014.06.22. 17:30

Bogarasok lepték el a kempinget Sárváron

Sárvár - Kétszáz autós érkezett kedvenc járgányával a Vadkertbe a hétvégén megtartott harmadik sárvári bogártalálkozóra. Volt, aki Székely-udvarhelyről autózott el a rendezvényre.

Nagy Ildikó

A sárvári székhellyel, országos egyesületként működő Bogarasok Baráti Köre immár harmadik alkalommal hívta a Vadkert kempingbe tagjait. A háromnapos találkozóra az ország minden részéből érkeztek bogarasok . Pető Zoltán elnök elmondta, hogy a legmesszebbről a székelyudvarhelyi Benyovszky Ferenc jött, a legszakadtabb busz címet pedig az ajkai Farkas Zsolt T1-ese érdemelte ki. Az autósok pénteken este a sárvári fürdőben lazítottak az Irigy Hónaljmiriggyel, szombaton végigvonultak a városon, majd az ostffyasszonyfai ringen is tettek egy kört.

A vetélkedőkkel, kulturális programokkal, bográcsozással színesített találkozóra a pinkafői Old Timer Club tagjai is eljöttek, a magyar bogarasok július 13-án viszonozzák a látogatást.

Sok jó bogár kis helyen is elfér: mintegy kétszáz autós hozta el kedvenc járgányát a Vadkertben megrendezett találkozóra (Fotó: Bogarasok Baráti Köre)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!