2017.05.15. 09:37

Fel lehet állni, menni tovább – Horváth Niki volt a séiek vendége

A Vas Megyei Könyvtárellátási Szolgáltató Rendszer segítségével valósulhatott meg az a találkozó, amelyen Horváth Nikoletta, Vakvagány volt a vendége a séi faluháznak. Természetesen szeme fénye, Lili, a labrador is vele volt.

Pataki András

Lélekmelegítő délutánban volt része annak, aki ellátogatott a séi faluházban rendezett közönségtalálkozóra. Nikit különösen nem kell bemutatni, hiszen hétről hétre olyan útravalóval lát el minket írásaival, amely segít abban, hogy tudjuk értékelni az élet apró örömeit is, ne féljünk az emberi kapcsolatoktól. A személyes találkozón mindenki megbizonyosodhatott róla, hogy ő valóban ilyen, sugárzik belőle az életöröm, derűsen „látja" a világot, bár a nehézségektől nem kímélte meg a sors. Személyes példájával kívánja felhívni a figyelmet arra, hogy az embert kell értékelni a másikban, és mindig érdemes küzdeni, mert fel lehet állni, menni tovább. Ezért is jár szívesen közönségtalálkozókra, óvodákba, iskolákba. A résztvevők Niki Öröm ABC című könyvét  is megvásárolhatták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!