Sport

2010.09.20. 07:49

Ujfalusi lerúgta Messit: egy hétre kidőlt a Barca ásza (frissítve)

Egy hétre harcképtelenné vált Lionel Messi, a címvédő FC Barcelona futballsztárja vasárnap, amikor csapatával 2-1-re legyőzte az Európa Liga-bajnok Atlético Madridot a spanyol bajnokság 3. fordulójában.

MTI

A mérkőzés hajrájában Tomas Ujfalusi csúnyán letalpalta az első gólt szerző argentin csatárt, akit hordágyon vittek le a pályáról, majd később mankóval bicegett a csapatbuszhoz. A hazaiak cseh védőjét kiállította a játékvezető.

 "Bedagadt a bokája, de az első tesztek szerint nincs törése, hétfőn többet tudunk majd - jelentette ki Josep Guardiola, a katalánok vezetőedzője. - Ami Ujfalusit illeti, a képek önmagukért beszélnek. Messi a legbecsületesebb futballista, akit ismerek, ő csak játszani akar."

Az Atleticót irányító Quique Sanchez Flores szerint a cseh légiós alig várja, hogy bocsánatot kérhessen tettéért.

A hétfő délután közzé tett diagnózis hallatán megkönnyebbültek a Barca-hívek: Messinek csupán egy hetet kell kihagynia, mivel csak kis mértékben károsodtak a szalagjai. Így az e heti két bajnokin biztosan nem lesz ott, de jövő szerdán már pályára léphet az oroszországi Kazanyban sorra kerülő Bajnokok Ligája-találkozón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!