Sport

2013.08.26. 15:55

Jól szerepeltek az ifjú kőszegi síugrók

Jól teljesítettek a Kőszegi SK korosztályos versenyzői a Raiffeisen Sommer Tournee elnevezésű síugrósorozat második állomásán.

Tóth Gábor

Molnár László edző és Gosztonyi Tamás kísérő hét versenyzővel utazott el az ausztriai erőpróbára, ahol a Magyar Sí Szövetség utánpótlás igazgatója, Bereczki Brigitta is meglátogatta a kőszegi delegációt kíváncsi volt a fiatalok teljesítményére.. Igazi nyári idő fogadta a kőszegi csapatot. Elsőként a K-15 méteres műanyag sáncon a gyermek I-II. kategória versenyzett. A 2003/2004-es születésűek mezőnyében három kőszegi síugró (Ritter Mertin, Kelemen Dávid, Gosztonyi Erik) volt érintett. Tőlük a tisztes helytállás volt az elvárás, amit hoztak is a gyerekek, mind a síugrásban, mind az északi összetett (síugrás majd ezt követően terepfutás) versenyszámban.

A kicsiket a K-30-as sáncon a serdülő I-II. korosztály követte. Ők figyelemre méltó eredményekkel rukkoltak elő a nemzetközi mezőnyben.

Eredmények, serdülő I.: Molnár Flórián (2002) síugrás 7., északi összetett 2. hely. Serdülő II.: Molnár Kristóf (2000) síugrás 6., északi összetett 6., Reymeyer Tamás (2000) síugrás 7.. északi összetett 4. Serdülő II., lány: Vörös Virág (1999) síugrás 1., északi összetett 3.

Az őszi versenyszezont tehát három dobogós helyezés begyűjtve kezdték meg a kőszegi fiatalok. Ami igencsak biztató a jövőre nézve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!