Sport

2014.01.12. 17:10

Nagyon rossz játékkal kapott ki a VSA a Palota otthonában

A sok hibával játszó Vasi Sport Akadémia női röplabdacsapata nem tudta megnehezíteni a jóval rutinosabb Palota RSC dolgát.

Horváth Erika

A „buszban maradtak" a szombathelyiek, és a gyors időkérés sem segített. A motiváltság hiánya és gyermeteg hibák jellemezték a vendégek játékát. És védekezésben is magasan ellenfele fölé nőtt a Palota (25-16).

A második játszma elején úgy tűnt, sikerül váltania a VSA-nak – azonban a kezdeti fellángolást ismét védekezési és támadási hibák követték. A végjátékban még felcsillant az esély a szettnyerésre, aztán az újabb hibák ismét csak megpecsételték az akadémisták sorsát (25-22).

Az egész mérkőzésen kimagasló teljesítményt nyújtó Kovács Eszter vezérletével menetelt tovább a Palota. A szombathelyiek 14-14-ig tudták tartani a lépést, aztán a kezdőknél sem elfogadható hibák tömkelegével szinte tálcán kínálták ellenfelüknek a mérkőzést. Sajnos a csereként pályára lépők sem tudtak lendíteni a csapaton.

Hiába volt az időkérés is. Balról: Bodovics Hanna, Simon Judit, Mucsi Péter, Sipos Vanda (4), Takács Doroti, Kiss Brigitta (12). Fotó: Maitz Kinga

Palota RSC–Vasi Sport Akadémia 3:0 (16, 22, 18)

Budapest, NB I-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Szél, Csikós.

Palota: Nagy, Oláh, Szűcs, KOVÁCS, Petrás, Nyuka. Csere: Dénesi (liberó). Edző: Fodorné Kastner Veronika.

VSA: Varga, Takács, Mikos, Simon, Bokor, Bodovics. Csere: Sipos (liberó), Kiss, Gőczi, Németh. Edző: Mucsi Péter, Bedőcs Gergő.

Junior: 0:3 (-16, -12, -12).

Mucsi Péter: – Szégyellem magam a lányok helyett is. Ma a csapat morálisan megbukott, amiben, mint edzőnek az én felelősségem is megvan. Tulajdonképpen öt év munkáját tettük, tesszük tönkre. Nem mehet ez így tovább, változásokra van szükség. El kell gondolkodnunk a hogyan továbbon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!