Sport

2015.03.15. 10:59

Elbukta a rangadót a HVSE női kézilabdacsapata

Mosonmagyaróvár – Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 19. fordulójában rangadót bukott idegenben a HVSE.

Tóth Gábor

A játéknap rangadóján a negyedik Mosonmagyróvár II. fogadta a harmadik Haladást.

Mosonmagyaróvári KC II.–Haladás VSE 29-28 (10-14).

– Mosonmagyaróvár, 150 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Arnold, Kosztend.

Mosonmagyaróvár: Lakó – Töpfner 3, Bardi 3, GERHÁTH 5, Hársfalvi 2, HEGEDŰS 7/1, Csala 4. Csere: Szita, Élő 3, Baranyai, Szerző 1, Afentáler 1. Edző: Bognár Róbert.

HVSE: Hajduk – Mayer 9/3, Pados 2, Császár 3, Pukler 8, DONCSECZ 1, Szendrei 2. Csere: Tömő (kapus), DEBRECZENI 1, MÓROCZ, Gayl-hoffer 2. Edző: Bölöni Roland.

A szombathelyiek remekül kezdtek, és a folytatásban is jól védekeztek, pontosan támadtak. A félidő hajrájában azonban elfogyott a lendület, így nem „végezték ki” ellenfelüket. Fordulás után emberhátrányban kezdett a vendég, amit kihasználva elkezdte a felzárkózást a Mosonmagyaróvár. A házigazda lendületbe jött, átvette a vezetést (41. perc: 18-19), meglépett (56. perc: 29-26). A Haladás nagyot küzdött, és úgy is szorossá tette a hajrát, hogy sokat játszott emberhátrányban (egészen pontosan 20, míg a házigazda 10 percet). A HVSE – emberhátrányban – támadhatott az egyenlítésért, de nem sikerült kapuba találni, így egy góllal kikapott.

Bölöni Roland: – Fel kell nőnük a feladathoz, be kell lépnünk azon a kapun, amit már kinyitottunk magunknak!

A felek helyet cseréltek a tabellán, a Haladás a negyedik helyről várja a folytatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!