Sport

2013.04.26. 13:52

A Boszorkányoknál a Viktória

Szombathely - Vasárnap 13 órakor az utolsó Szegedi Boszorkányok vendége lesz a harmadik helyezett Viktória női NB I-es labdarúgócsapata.

Pum András

A felsőházi rájátszást 7-2-s győzelemmel kezdő Viktória-Trend Optika FC az óriási meglepetésre az MTK otthonában 2-2-s döntetlent játszó Szeged ellen gyarapíthatja pontjai számát. Bár a papírforma a dél-alföldieket 19 egységgel megelőző vasiak mellett szól, az MTK példájából kiindulva azért nem árt az óvatosság.

- Szeretnénk tartani pozíciónkat, ehhez mindenképpen győznünk kell - tudtuk meg Mitterstiller Csabától, a Viktória edzőjétől. - Ugyanakkor tisztában vagyunk vele, nincs előre lefutott meccs, a papírforma, a nagy pontkülönbség gyakran semmit sem jelent. Az MTK ellen például kétszer is egyenlítettek a szegediek, ez intő jel lehet számunkra is. Egy  tehát biztos: ellenfelünknek boszorkányos tartása van. Az utolsó percig figyelnünk kell, muszáj behúznunk a meccset. Ferencsik a héten már edzett, de  még nem teljesen egészséges, így nem számíthatok rá. Összeállítást még nem tudok mondani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!