Sport

2016.11.29. 19:10

A Haladás nyerte a SZ-A STE elleni NB I/B-s megyei rangadót

Megyei körkép - Az NB I/B-s sakkcsapatbajnokság vasi rangadóján a Haladás magabiztosan győzte le a Szentgotthárd-Alsószölnököt.

Horváth Erika

Haladás VSE-Infraplan II.-Szentgotthárd-Alsószölnök STE 8-4. - Szombathely, NB I/B-s sakkcsapatbajnoki mérkőzés.

Az NB I/B-s bajnokság Charousek csoportját két legjobban kezdő -vasi - csapat a harmadik fordulóban találkozott. A szentgotthárdiak kicsit tartalékosan érkeztek. A Haladásnak sok táblán kijött a lépés, a hátsó hat táblán fiataljai csupán fél pontot vesztettek. Győzött: Csonka, Egri L., Horvat D., Magyar, Németh D., Horváth R., illetve Gjuran, Kovács B. Remizett: Sárdy, Nagy B., Pergel, Czupor, illetve Békefi, Radnai, Titan, Nagy K.

Haladás VSE-Infraplan III.-Ezüst Huszár Veszprém 9,5-2,5. - Szombathely, NB II-es sakkmérkőzés.

A kicsit meggyengült veszprémiek csak 11-en érkeztek, a partik alapján még nagyobb is lehetett volna a szombathelyiek győzelme. Győzött: Rövid, Borhy, Tomasics, Joó, Gutmann, Gaál E., Hajdú, Mesits. Remizett: Varga T., Koloditsova, Tóth T.

A 18 éves Egri László a Haladás NB I/B-s csapatának 7. tábláján szerzett pontot Fotó: Unger Tamás

Bányász SK Ajka-Sárvári SC 6-6. - Ajka, NB II-es sakkmérkőzés.

Igazságos pontosztozkodás született az újonc otthonában - egyik csapat sem érdemelt győzelmet. Győzött: Piri, Egri Zs. Remizett: Smidéliusz, Szép, dr. Láng, Hadrik, Katona, Gömböcz, Havasi, Gál C.

Szabadgyalog SE-Arborétum Herény SE 6-6. - Pápa, NB II-es sakkmérkőzés.

Nagy küzdelmet hozott a kiesési rangadónak számító találkozó. A vendégek közelebb álltak a győzelemhez, de egy már megnyertnek hitt játszmát elvesztettek. Így a döntetlennek inkább a hazaiak örülhettek. Győzött: Kiss R., Takó H., Finy, Gábor, Császár. Remizett: Kiss B., Kiss L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!