Sport

2017.02.26. 17:34

Aramis-HVSE futsalderbi

Szombathely - Az NB I-es futsalbajnokság 16. fordulójában a Swietelsky-Haladás VSE hétfőn (18.40) a „jó ismerős” Aramis vendégeként játszik.

Tóth Gábor

Nem is olyan régen a Magyar Kupa elődöntőjében csaptak össze a felek, akkor a Haladás - Veszprémben - elsöpörte, 6-1-re verte ellenfelét. De a jó erőt képviselő, merész terveket szövögető Aramis amúgy remek szezont fut, a harmadik helyről várja az alapszakasz hajráját.

Az egyre jobban teljesítő, mind a három idei bajnokiját megnyerő, a kupában ezüstéremig menetelő Haladás viszont éppen hatodik a rangsorban, vagyis még nem biztosította helyét a felsőházban.

- A lassú játékot segítő pálya borítása miatt talán az Aramis a találkozó esélyese - jelezte Turzó József, a Swietelsky-Haladás VSE mestere. - Továbbá ellenfelünk visszavágásra készül a kupafiaskó miatt, bizonyára jól felkészül ránk. Nem segíti a dolgunkat Hegyesi eltiltása sem.

De a csapatom utóbbi időben mutatott teljesítménye alapján joggal lehetek bizakodó. Nehéz, kemény meccsre számítok, de nekünk pontot, pontokat kell szereznünk! Képesnek érzem a társaságot arra, hogy jó eredménnyel térjen haza Budaörsről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!